Romrussinglass

by

Ingredienser

  • 2 dl veganmjölk
  • 1 dl socker
  • 2 dl vegangrädde, gärna ”vispgrädde”
  • 0,5 dl mörk Rom
  • ca 1 dl russin

Koka upp mjölk och socker tills sockret har löst sig. Ta av från plattan och blanda ner grädden, romen och russinen.

Ställ smeten kallt och kör sedan i glassmaskinen!

Servera gärna med en skiva apelsin!

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: